Rodzaj przepisu: Pieczywo

Pieczywo takie jak: brioszka, chleb mieszany z ziemniakami, musli, orkiszonowy, pszenno-żytni i razowy, chleb wiejski, z otrębami, z serem i salami, bułki maślane i pszenne, chałka, drożdżówki z serem, focaccia z pomidorami.

Chleb pszenno-żytni razowy


Kategoria:
Kuchnia:
Średnia ocena: (5 / 5)

Szybki chleb pszenno -żytni razowy na drożdżach dla zabieganych. Chleb bez zagniatania z dodatkiem mąki ...

Czytaj więcej

Bułgarski chlebek – Słonecznik


Kategoria:
Kuchnia:
Średnia ocena: (5 / 5)

Składniki na ciasto łączymy ze sobą i wyrabiamy gładkie ciasto przez 15 minut. Drożdże instant możemy ...

Czytaj więcej

Bułki maślane


Kategoria:
Kuchnia:
Średnia ocena: (4.3 / 5)

Oryginalny przepis na bułki maślane został nieco zmieniony. Do środka bułek dodałam kostkę czekolady i ...

Czytaj więcej

Ciasto na pizze


Kategoria:
Kuchnia:
Średnia ocena: (4.2 / 5)

Najważniejszym czynnikiem decydującym o smaku pizzy jest ciasto. Dobre ciasto na pizze wymaga dobrej mąki ...

Czytaj więcej